fbpx
Macs repareren

Macs repareren

Cero bepaalt de oorzaak van het probleem en zorgt dat uw Mac snel terug in orde is.
Data recovery

Data recovery

Dataverlies kan frustrerend en stresserend zijn. Wanneer uw Mac niet meer opstart, en u geen backup heeft van belangrijke gegevens, dan kan Cero deze alsnog recupereren. 
Macs opschonen

Macs opschonen

Over de jaren kan uw Mac ongewenst vol raken met onnodige bestanden en programma’s.
SSD installeren

SSD installeren

Een trage Macbook, iMac of Mac Mini wordt vaak veroorzaakt door een trage interne harde schijf.  SSD’s bieden een oplossing: ze hebben geen bewegende onderdelen en zijn daardoor 10x sneller zijn dan traditionele harde schijven.
Backup oplossingen

Backup oplossingen

Cero overloopt samen met u de verschillende backup mogelijkheden, om zo te verzekeren dat u nooit belangrijke foto’s of documenten kwijtraakt.
Windows installeren

Windows installeren

Het beste van beide werelden: door Windows te installeren op uw Mac, krijgt u bij het opstarten de keuze of u in MacOS of in Windows wilt opstarten.
Macbook voeding reparatie

Macbook voeding reparatie

Is de koperdraad van uw Magsafe zichtbaar of laadt hij niet meer op? De voeding van uw Macbook overal mee naartoe nemen kan zo zijn tol eisen.
iMac videokaart reparaties

iMac videokaart reparaties

Heeft u een 2009, 2010 of 2011 iMac die patronen op het scherm weergeeft, of frequent crasht? Dan is de grafische kaart waarschijnlijk de oorzaak. U kan bij Cero terecht voor de installatie van een Lees verder…